Retete dietetice
Spanacul spalat bine, il tocam marunt, il punem intr-o tigaie cu 2 cani de apa si 3 linguri ulei de masline. Il fierbem pana ce scade apa, amestecand din cand in cand. Cand a scazut apa, adaugam usturoiul tocat si amestecam.
Intr-un bol, batem ouale cu sare, piper, adaugam smantana, laptele si faina, amestecam bine pana ce se omogenizeaza. Adaugam compozitia peste spanacul fiert, amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o budinca, la final, adaugam cascavalul ras si sare, daca este nevoie. Amestecam si mai lasam 1 minut, pe foc. Servim cu cascaval ras si oua ochiuri.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii