Spanacul in stil japonez este un alt fel de a va bucura de minunata leguma plina de vitamine. Pentru iubitorii de peste aceasta reteta de spanac va fi ideala.
Se pune apa la fiert intr-o oala mare,adaugam si sare.
Cand incepe sa fiarba adaugam spanacul curatat,il tinem un minut si il scoatem intr-un recipient in care am adaugat apa rece.Se scurge,se taie in bucati de cate 2 cm app.
Amestecam dashiul cu sosul de soia si il turnam in bol,peste spanac. Presaram fulgii de peste.
Spanacul in stil japonez se serveste rece pe langa orez.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii