Spanacul in stil japonez este un alt fel de a va bucura de minunata leguma plina de vitamine. Pentru iubitorii de peste aceasta reteta de spanac va fi ideala.
Se pune apa la fiert intr-o oala mare,adaugam si sare.
Cand incepe sa fiarba adaugam spanacul curatat,il tinem un minut si il scoatem intr-un recipient in care am adaugat apa rece.Se scurge,se taie in bucati de cate 2 cm app.
Amestecam dashiul cu sosul de soia si il turnam in bol,peste spanac. Presaram fulgii de peste.
Spanacul in stil japonez se serveste rece pe langa orez.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii