Se fierbe sparanghelul, se scurge de apa si se taie bucati de 4-5 cm lungime. Se unge cu unt un vas termorezistent, in care se asaza un rand de spara
Se fierbe sparanghelul, se scurge de apa si se taie bucati de 4-5 cm lungime.
Se unge cu unt un vas termorezistent, in care se asaza un rand de sparaghel. Se toarna deasupra putin sos alb, apoi se pune din nou un strat de sparanghel si se acopera cu sos.
La urma se presara deasupra putin pesmet si 2-3 linguri de cascaval ras.
Se coace in cuptor timp de aproximativ 30-40 de minute.
Pofta buna!
Aici gasiti retete de sosuri albe:
Sos de smantana
Sos alb normal
Sos bechamel

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii