Sparanghel gratinat

Se fierbe sparanghelul, se scurge de apa si se taie bucati de 4-5 cm lungime. Se unge cu unt un vas termorezistent, in care se asaza un rand de spara

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg sparanghel
  • 200 ml sos alb
  • 150 g cascaval/ parmezan
  • sare
  • pesmet

Mod de preparare

Se fierbe sparanghelul, se scurge de apa si se taie bucati de 4-5 cm lungime.

Se unge cu unt un vas termorezistent, in care se asaza un rand de sparaghel. Se toarna deasupra putin sos alb, apoi se pune din nou un strat de sparanghel si se acopera cu sos.

La urma se presara deasupra putin pesmet si 2-3 linguri de cascaval ras.

Se coace in cuptor timp de aproximativ 30-40 de minute.
Pofta buna!

Aici gasiti retete de sosuri albe:

Sos de smantana

Sos alb normal

Sos bechamel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori