Strudel cu spanac

Se decongeleaza aluatul si se intinde sub forma de dreptunghi. Se toaca spanacul si legumele, se maruntesc, ciupercile se taie felii. Se caleste ceapa

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g aluat de foi
  • 100 g spanac
  • 500 g legume asortate (morcovi
  • telina
  • ardei gras)
  • 100 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • un ou
  • 3 linguri lapte
  • 100 g cascaval ras

Mod de preparare

Se decongeleaza aluatul si se intinde sub forma de dreptunghi. Se toaca spanacul si legumele, se maruntesc, ciupercile se taie felii. Se caleste ceapa in unt, se adauga legumele, spanacul si ciupercile si se lasa sa scada zeama. Se condimenteaza cu sare, piper, vegeta si se lasa la racit. Pe aluat se aseaza cascaval si legume. Se ruleaza, se unge cu ou batut cu lapte si se coace in tava tapetata cu hirtie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci