1. Daca fasolea este la borcan se foloseste ca atare, iar daca este congelata o fierbeti si apoi o scurgeti; 2. Intr-un castron se freaca galbenusuril
1. Daca fasolea este la borcan se foloseste ca atare, iar daca este congelata o fierbeti si apoi o scurgeti;
2. Intr-un castron se freaca galbenusurile cu un praf de sare, smantana si faina (cate oua se pune atatea linguri de faina si smantana). Daca mixul este prea gros se adauga o lingura de apa.
3. Se amesteca aluatul cu fasolea verde si cascavalul taiat cubulete, marar, sare si piper;
4.Albusurile se bat spuma pana nu mai cad de pe tel. Se adauga compozitia de fasole si cascaval si se amesteca usor de jos in sus pana la omogenizare. Se adauga si o lingurita de praf de copt.
5.Imediat ce se amesteca, se toarna compozitia intr-o forma de sufle tapetata cu unt si pesmet.
6. Se coace aproximativ 1h in cuptorul incins.
Pe o farfurie se aseaza o o felie de sufle acoperita cu smantana si putin marar tocat fin.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii