Sufleu de brocoli cu fishfingers

Sufleul de broccoli este un exceptional preparat culinar. Pe langa broccoli, aceste mai contine cartofi, rosii si fishfingers.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr broccoli
  • 150 gr cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 100 ml supa de legume
  • 2 rosii
  • 1 kg cartofi
  • 500 gr fishfingers

Mod de preparare

Sufleul de broccoli se prepara astfel: broccoli se desface in buchetele mici, care se inabusa. Se curate cartofii si se taie felii, rosiile se curate si se taie cuburi. Se asaza feliile de cartofi intr-o forma de sufleu unsa si se presara cascaval ras. Se repartizeaza apoi cuburi de rosii si broccoli, apoi se asaza bastonase de peste. Se toarna supa de legume, apoi se adauga sare si piper si restul de cascaval ras. Se introduce sufleul in cuptorul incins si se lasa la copt intre 25 si 30 de minute.


Sufleul se poate servei atat cald cat si rece.

Alte retete culinare:

Legume la cuptor

Placinta cu carne

Ciuperci la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori