O crema delicata, parfumata usor dulce- picanta!
Se curata cartofii si se taie cubulete mici; morcovii, pastarnacul, radacina de patrunjel, telina se curata si se taie bucati mici, ardeiul curatat si spalat se taie marunt, la fel si ceapa,se acopera cu apa ,se pun la fiert cu un strop de ulei de masline si un praf de sare.
Capatana mica de sfecla se curata de coaja,se taie cateva feliute foarte subtiri ,pentru decor ,restul se taie in cubulete , se aseaza pe hartie de copt in tava si se baga la cuptor pana ce cubuletele de sfecla se inmoaie si feliutele devin crocante.
Cand legumele sunt fierte se pun in cana de blender,se adauga si patrunjelul tocat, sfecla coapta si se blenduiesc pana devin cremoase,se potriveste de sare si piper.Se serveste cu crutoane de paine si feliute crocante de sfecla.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii