Supa de fasole cu costita este aromata si foarte consistenta. Este perfecta pentru un pranz de toamna delicios.
Ceapa si morcovul se taie marunt,iar rosiile se taie cubulete.
Costita se taie julienne.
Intr-o oala incingem usor uleiul si calim ceapa si morcovul,pana se inmoaie.Adaugam costita si lasam sa se rumeneasca usor ,apoi stingem cu apa. Fierbem 15 minute ,apoi adaugam rosiile,bulionul si condimentele uscate. Cand clocoteste,adaugam fasolea fiarta si dam gust cu sare.
Lasam sa dea in cateva clocote si mancarea-i gata!
Eu am mai presarat tarhon uscat deasupra,are o aroma aparte in supa sau ciorba de fasole,asa ca folositi-l cu incredere!
Supa de fasole cu costita se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorPentru ciulama de ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. In cazul folosirii...
Ciulama cu ciuperciCiulama de ciuperci si usturoi este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Se curata ceapa si se spala apoi se toaca...
Ciulama de ciuperci si usturoi de postIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii