Supa de fasole cu costita este aromata si foarte consistenta. Este perfecta pentru un pranz de toamna delicios.
Ceapa si morcovul se taie marunt,iar rosiile se taie cubulete.
Costita se taie julienne.
Intr-o oala incingem usor uleiul si calim ceapa si morcovul,pana se inmoaie.Adaugam costita si lasam sa se rumeneasca usor ,apoi stingem cu apa. Fierbem 15 minute ,apoi adaugam rosiile,bulionul si condimentele uscate. Cand clocoteste,adaugam fasolea fiarta si dam gust cu sare.
Lasam sa dea in cateva clocote si mancarea-i gata!
Eu am mai presarat tarhon uscat deasupra,are o aroma aparte in supa sau ciorba de fasole,asa ca folositi-l cu incredere!
Supa de fasole cu costita se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii