Taitei cu legume

Morcovii se curata, se taie felii si se oparesc in apa cu sare. Dupa vreo 10 min se adauga si mazarea si se lasa sa se moaie putin. Se trec prin jet

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g morcovi
  • 200 g mazare
  • sare
  • 300 g taitei lati
  • o lingura ulei
  • 2oua
  • 200 g smantana
  • 100 g cascaval ras
  • piper
  • o lingura unt

Mod de preparare

Morcovii se curata, se taie felii si se oparesc in apa cu sare. Dupa vreo 10 min se adauga si mazarea si se lasa sa se moaie putin. Se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs. Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet apoi se scurg. Ouale se bat cu smantana, 1/2 din cascaval, sare si piper. Se amesteca pastele impreuna cu morcovii si mazarea si se pun in forma unsa cu unt. Se toarna deasupra compozitia de ou si se presara cu restul de cascaval. Se coace 45 min.
Se servesc calzi sau reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci