Pentru tarta cu mazare cernem faina intr-un castron si adaugam untul taiat cubulete la temperatura camerei, adaugam zaharul si sarea,drojdia dizolvata in putina apa.
Pentru tarta cu mazare cernem faina intr-un castron si adaugam untul taiat cubulete la temperatura camerei,adaugam zaharul si sarea,drojdia dizolvata in putina apa calduta si oul,framantam un aluat omogen nelipicios,
Invelim coca in folie alimentara si dam la rece 30 min
UMPLUTURA-
pieptul de pui il taiem cubulete si il condimentam,il prajim putin in ulei,
Dupa ce carnea a inceput sa se rumeneasca putin o scoatem pe o farfurie si o lasam sa se raceasca
Amestecam branza cu smantana,ouale si mararul tocat,adaugam mazarea,sare si piper dupa gust si amestecam usor cu o lingura.
In tava unsa cu ulei si tapetata cu faina intindem aluatul ridicandu-l si pe margini, adaugam carne repartizand-o, adaugam compozitia de branza,carne si restul de compozitia de branza,
Tarta cu mazare dam la cuptor cca 20 min dupa care scoatem si ungem cu un ou batut ,dam din nou la cuptor pana se rumeneste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii