Pentru tarta cu mazare cernem faina intr-un castron si adaugam untul taiat cubulete la temperatura camerei, adaugam zaharul si sarea,drojdia dizolvata in putina apa.
Pentru tarta cu mazare cernem faina intr-un castron si adaugam untul taiat cubulete la temperatura camerei,adaugam zaharul si sarea,drojdia dizolvata in putina apa calduta si oul,framantam un aluat omogen nelipicios,
Invelim coca in folie alimentara si dam la rece 30 min
UMPLUTURA-
pieptul de pui il taiem cubulete si il condimentam,il prajim putin in ulei,
Dupa ce carnea a inceput sa se rumeneasca putin o scoatem pe o farfurie si o lasam sa se raceasca
Amestecam branza cu smantana,ouale si mararul tocat,adaugam mazarea,sare si piper dupa gust si amestecam usor cu o lingura.
In tava unsa cu ulei si tapetata cu faina intindem aluatul ridicandu-l si pe margini, adaugam carne repartizand-o, adaugam compozitia de branza,carne si restul de compozitia de branza,
Tarta cu mazare dam la cuptor cca 20 min dupa care scoatem si ungem cu un ou batut ,dam din nou la cuptor pana se rumeneste
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii