1. Vinetele se taie cubulete, se "stropesc" un pic cu sare si se dau la o parte. 2. Intre timp tocam ceapa marunt, rosiile si dovleceii cubulete. 3.
1. Vinetele se taie cubulete, se "stropesc" un pic cu sare si se dau la o parte.
2. Intre timp tocam ceapa marunt, rosiile si dovleceii cubulete.
3. Vinetele se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.
4. Intr-o tigaie mai mare se pune uleiul la incins, se adauga ceapa si se caleste timp de 2-3 minute
5. Se adauga apoi dovleceii, vinetele si rosiile. se lasa la fiert 20 minute.
6. Intr-un bol se mixeaza laptele+oua+ parmesan+pesmet+chives.
7. Amestecul se toarna peste legume si apoi intr-o tava/vas. Se orneaza cu cascaval.
8. Se incalzeste cuptorul la 200C si se coace timp se 30 minute.
Pofta buna!
Reteta Tarta de vara a fost propusa de Rroxana. pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii