Fasolea verde curatata se taie in bucatele mici, apoi o fierbem timp de 15 minute in apa putin sarata. Adaugam visinele si mai fierbem 5 minute. Omoge
Fasolea verde curatata se taie in bucatele mici, apoi o fierbem timp de 15 minute in apa putin sarata. Adaugam visinele si mai fierbem 5 minute. Omogenoizam smantana cu galbenusul de ou, faina, unt topit, zahar, apoi o turnam la amestecul de fasole cu visisne si mai fierbem o data.
Alte retete recomandate:
Tocanita pui cu ciuperci
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniSarmalele cu pasat este o mancare de post traditionala si delicioasa. Frunzele de varza le punem in apa cat pregatim compozitia.
Sarmale cu pasatPentru toate persoanele care nu mananca miel,recomand drobul de curcan!
Drob de curcan
Comentarii