Tocanita greceasca de legume(Turlu)

Se taie vinetele de-a lungul in feliute,la fel si ardeii. Se prajesc in ulei pana se rumenesc,se scot pe foi de hartie de bucatarie(sau servetele)sa a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 vinete
  • 1kg ardei verzi lungi
  • rosii pentru sos
  • 1 ceapa
  • usturoi 4-5 catei
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie vinetele de-a lungul in feliute,la fel si ardeii. Se prajesc in ulei pana se rumenesc,se scot pe foi de hartie de bucatarie(sau servetele)sa absoarba surplusul de ulei. Intr-o cratita se caleste ceapa si usturoiul tocate nu foarte marunt,se adauga rosiile taiate in cuburi(sau bulion),sare,piper,vegeta dupa gust si se lasa pana se obtine sosul. Se adauga vinetele si ardeii prajiti si se lasa 3-4 minute,apoi se trage de pe foc.
In general calda, dar si rece este buna.Merge foarte bine branza cu acest fel de mancare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori