Tomatele galbene umplute sunt o mancarica usoara, delicioasa si satioasa, pentru toate gusturile.
Tai capacelele rosiilor, le cureti de miez cu o lingurita si le pui la scurs. Incingi uleiul intr-o tigaie marunt, adaugi ceapa tocata marunt, o lingura de apa si lasi pe foc pana devine sticloasa. Pui usturoiul tocat marunt peste ceapa, mai lasi un minut, dupa care adaugi carnea tocata, orezul ales, cimbrul si lasi sa se prajeasca pe toate partile. Torni supa de legume si lasi sa fiarba la sos mic, pana carnea este patrunsa si sosul a scazut. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust si stai deoparte. Adaugi peste carne mugurii de pin, incorporezi bine si umplii rosile cu amestecul de carne. Le asezi intr-un vas termorezistent uns cu unt, le pui capacelele, apesi usor, le acoperi cu folie de aluminiu si le introduci in cuptor, la foc mediu pentru 20-30 minute.
Tomatele astfel umplute se pot servi cu smantana si marar proaspat tocat presarate deasupra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii