Tomatele galbene umplute sunt o mancarica usoara, delicioasa si satioasa, pentru toate gusturile.
Tai capacelele rosiilor, le cureti de miez cu o lingurita si le pui la scurs. Incingi uleiul intr-o tigaie marunt, adaugi ceapa tocata marunt, o lingura de apa si lasi pe foc pana devine sticloasa. Pui usturoiul tocat marunt peste ceapa, mai lasi un minut, dupa care adaugi carnea tocata, orezul ales, cimbrul si lasi sa se prajeasca pe toate partile. Torni supa de legume si lasi sa fiarba la sos mic, pana carnea este patrunsa si sosul a scazut. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust si stai deoparte. Adaugi peste carne mugurii de pin, incorporezi bine si umplii rosile cu amestecul de carne. Le asezi intr-un vas termorezistent uns cu unt, le pui capacelele, apesi usor, le acoperi cu folie de aluminiu si le introduci in cuptor, la foc mediu pentru 20-30 minute.
Tomatele astfel umplute se pot servi cu smantana si marar proaspat tocat presarate deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii