Turta de praz

Se face un aluat din 2 oua, faina cat se cere si putin unt topit. Se taie marunt prazul si se moaie intr-o tigaie cu o lingura de unt. Se pune sare si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • faina
  • unt
  • 3-4 prazi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se face un aluat din 2 oua, faina cat se cere si putin unt topit. Se taie marunt prazul si se moaie intr-o tigaie cu o lingura de unt. Se pune sare si piper. Se da deoparte, si dupa ce s-a racorit, se amesteca cu un ou. Se intinde o foaie de aluat, se imbraca o forma de turta, se pune prazul, si se acopera cu un capac de aluat. Se unge cu un ou si se da la cuptor, pana se rumeneste deasupra.
Se serveste fierbinte, cu salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc