Se aleg urzicile, se spala in multe ape si se oparesc in apa clocotita cu sare. Se lasa sa fiarba pina se moaie, se scurg de apa si se dau prin sita a
Se aleg urzicile, se spala in multe ape si se oparesc in apa clocotita cu sare. Se lasa sa fiarba pina se moaie, se scurg de apa si se dau prin sita adaugind cite o lingurita din zeama in care au fiert. Se pun intr-o cratita la foc, se adauga sare, untdelemn si faina si se lasa la marginea masinii, amestecind mereu cu lingura pina incep sa se umfle
Se pun pe o farfurie si se servesc cu mujdei de usturoi si cu mamaliguta calda
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarCuloare si savoare, atat de simplu!
Savarine cu aluat dospit si fructe exoticeO banala rulada poate fi un desert cu adevarat delicios si deloc migalos. Daca la inceput imi era frica sa pregatesc rulade,...
Desert rulada cu nuca si crema de ciocolataDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii