Se incalzeste cuptorul la 180*C. Se spala vinetele, se taie felii groase de aproximativ 1 cm, se sareaza, se lasa la scurs 20 de minute si se sterg cu
Se incalzeste cuptorul la 180*C. Se spala vinetele, se taie felii groase de aproximativ 1 cm, se sareaza, se lasa la scurs 20 de minute si se sterg cu hartie de bucatarie. Se bat ouale. Se pune pesmetul pe o farfurie. Se incinge ulei intr-o tigaie si se prajeste fiecare felie de vanata, trecuta prin ou, apoi prin pesmet. Se aseaza feliile prajite pe hartie de bucatarie. Intr-un vas termorezistent se alterneaza ingredientele in straturi, astfel: sos marinara, vinete, parmezan si mozarella. Ultimul start trebuie sa fie de mozarella. Se coace 20-25 de minute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii