Pentru vinete cu sos ca in China vinetele se curata de coaja, se taie felii subtiri in diagonala si se prajesc putin in ulei. Se scot si se pun intr-o tigaie fara ulei.
Pentru vinete cu sos ca in China vinetele se curata de coaja, se taie felii subtiri in diagonala si se prajesc putin in ulei. Se scot si se pun intr-o tigaie fara ulei. Se prajesc impreuna cu usturoiul si ardeiul iute, dupa gust. Se adauga sosul de soia, vinul, zeama si se lasa la foc, la fiert. Se adauga o zeama de amidon, mai groasa, pentru fixarea gustului in vinete.
Se serveste cu orez fiert.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii