Se iau citeva vinete, se spala, se taie felii si se pun intr-o cratita cu apa care colocoteste. Se lasa 5-10 minute. Se scurg si se prajesc in ulei. S
Se iau citeva vinete, se spala, se taie felii si se pun intr-o cratita cu apa care colocoteste. Se lasa 5-10 minute. Se scurg si se prajesc in ulei. Separat se face un sos de rosii – se inabusa in ulei 4-5 catei de usturoi, se adauga rosiile descojite si fara simburi (sau pasta de rosii), impreuna cu 1/2 lingura zahar. Se pun si vinetele sa fiarba imprauna citeva minute. Sosul trebuie sa fie scazut si bogat in ulei. Se poate servi si rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii