Se iau citeva vinete, se spala, se taie felii si se pun intr-o cratita cu apa care colocoteste. Se lasa 5-10 minute. Se scurg si se prajesc in ulei. S
Se iau citeva vinete, se spala, se taie felii si se pun intr-o cratita cu apa care colocoteste. Se lasa 5-10 minute. Se scurg si se prajesc in ulei. Separat se face un sos de rosii – se inabusa in ulei 4-5 catei de usturoi, se adauga rosiile descojite si fara simburi (sau pasta de rosii), impreuna cu 1/2 lingura zahar. Se pun si vinetele sa fiarba imprauna citeva minute. Sosul trebuie sa fie scazut si bogat in ulei. Se poate servi si rece.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii