Se taie vinetele rondele de un centimetru grosime. Se sareaza, se lasa la scurs, dupa care se trec prin faina si se prajesc in unt pe ambele parti.
Se taie vinetele rondele de un centimetru grosime.
Se sareaza, se lasa la scurs, dupa care se trec prin faina si se prajesc in unt pe ambele parti.
Din 50 g unt, faina si lapti se prepara un sos alb, in care se asaza feliile de vinete, una langa alta.
Peste fiecare felie se pune putin usturoi pisat, felie subtire de cascaval, putin unt si, deasupra, smantania.
Se lasa vasul 30 de minute in cuptorul incalzit in prealabil
Se servesc calde.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii