Se taie vinetele felii sau rondele, se sareaza si se lasa sa se scurga bine. Se trec, apoi, prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei bine incin
Se taie vinetele felii sau rondele, se sareaza si se lasa sa se scurga bine.
Se trec, apoi, prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei bine incins.
Se servesc imediat, garnisite cu o felie de lamaie si presarate cu patrunjel, tocat marunt.
Se pot servi cu sos de rosii.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii