Se amesteca orezul cu ceapa, morcovii, ciupercile si rosiile, toate legumele taiate dupa preferinte. Se adauga o parte de supa peste legume si orez,
Se amesteca orezul cu ceapa, morcovii, ciupercile si rosiile, toate legumele taiate dupa preferinte. Se adauga o parte de supa peste legume si orez, se adauga putin ulei de masline, patrunjel tocat si se amesteca toate bine. Se pune orezul intr-o tava. Restul de supa se amesteca cu sare, boia, piper, condimente pentru pui, si se toarna peste aripioare. Se pun aripioarele cu tot cu supa peste orezul din tava. Se dau la cuptor 1 ora si un pic. Trebuie verificat orezul din cand in cand.
Se serveste cald cu salata sau cu muraturi asortate.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii