Aripioare cu orez

Se amesteca orezul cu ceapa, morcovii, ciupercile si rosiile, toate legumele taiate dupa preferinte. Se adauga o parte de supa peste legume si orez,

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Aripioare cu orez

Ingrediente

  • 10 aripioare de pui
  • 125 gr orez
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • ciuperci
  • 2 rosii
  • supa
  • ulei de masline
  • sare
  • boia
  • piper
  • condimente pentru pui
  • patrunjel

Mod de preparare

Se amesteca orezul cu ceapa, morcovii, ciupercile si rosiile, toate legumele taiate dupa preferinte. Se adauga o parte de supa peste legume si orez, se adauga putin ulei de masline, patrunjel tocat si se amesteca toate bine. Se pune orezul intr-o tava. Restul de supa se amesteca cu sare, boia, piper, condimente pentru pui, si se toarna peste aripioare. Se pun aripioarele cu tot cu supa peste orezul din tava. Se dau la cuptor 1 ora si un pic. Trebuie verificat orezul din cand in cand.


Se serveste cald cu salata sau cu muraturi asortate.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci