Budinca cu legume si orez la cuptor este o reteta cu ingrediente foarte facile, usor adaptabile, si poate fi transformata in ceva spectaculos.
Aceasta reteta de budinca aduna intr-un preparat culinar delicios toate legumele pe care le aveti in frigider.
Fierbeti inainte orezul, dar nu foarte tare, pana incepe sa se deschida. Preincalzeste cuptorul la 200 grade celsius.
Mixeaza un ou pana cand devine pufos, adauga orezul fiert si intinde pasta formata intr-o tava de yena, sau tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei de masline. Presara deasupra bazei de orez putin din amestecul de branzeturi si da-o la cuptor, ca sa devina ferma.
Mixeaza celelalte doua oua ramase, adauga branza ramasa, si legumele tocate - poti adauga ce legume ti-au ramas in frigider. Adauga si verdeturile tocate marunt, si da quiche-ul la cuptor pentru 30 de minute, pana se aureste frumos deasupra.
Budinca cu legume si crusta de orez se serveste calduta, eventual cu parmezan.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii