Se alege orezul, se spala in mai multe ape si se pune la fiert cu 1/2 litru apa calda. Se misca vasul in care fierbe, se lasa sa infloreasca bobul bin
Se alege orezul, se spala in mai multe ape si se pune la fiert cu 1/2 litru apa calda. Se misca vasul in care fierbe, se lasa sa infloreasca bobul bine, dupa care se ia vasul de pe foc.
Se raceste usor, se adauga smintina, untul, trei oua batute spuma si sare. Se omogenizeaza amestecul, apoi se modeleaza cu mina umeda crochete lungi.
Se trec crochetele prin ou batut si pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu legume sote sau cu friptura de pasare.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Dovlecei umpluti
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii