Se alege orezul, se spala in mai multe ape si se pune la fiert cu 1/2 litru apa calda. Se misca vasul in care fierbe, se lasa sa infloreasca bobul bin
Se alege orezul, se spala in mai multe ape si se pune la fiert cu 1/2 litru apa calda. Se misca vasul in care fierbe, se lasa sa infloreasca bobul bine, dupa care se ia vasul de pe foc.
Se raceste usor, se adauga smintina, untul, trei oua batute spuma si sare. Se omogenizeaza amestecul, apoi se modeleaza cu mina umeda crochete lungi.
Se trec crochetele prin ou batut si pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu legume sote sau cu friptura de pasare.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Dovlecei umpluti
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii