Se prepara orezul dupa reteta de orez moldovenesc si se amesteca cu fructele taiate marunt. Se ia din amestec cate o lingura, se modeleaza ca o croche
Se prepara orezul dupa reteta de orez moldovenesc si se amesteca cu fructele taiate marunt. Se ia din amestec cate o lingura, se modeleaza ca o crocheta, se da prin faina, prin oul batut si pesmet. Crochetele obtinute se prajesc in ulei fierbinte.
Se servesc calde, cu un sirop mai gros facut din caise sau coacaze si rom.
Alte retete culinare:
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Chec pufos
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCe problema am eu cu fursecurile? Ei bine, nu-mi place ca trebuie sa bag mai multe tavi in cuptor, pe rand, dar pentru...
Fursecuri cu peltea de struguriPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii