Se prepara orezul dupa reteta de orez moldovenesc si se amesteca cu fructele taiate marunt. Se ia din amestec cate o lingura, se modeleaza ca o croche
Se prepara orezul dupa reteta de orez moldovenesc si se amesteca cu fructele taiate marunt. Se ia din amestec cate o lingura, se modeleaza ca o crocheta, se da prin faina, prin oul batut si pesmet. Crochetele obtinute se prajesc in ulei fierbinte.
Se servesc calde, cu un sirop mai gros facut din caise sau coacaze si rom.
Alte retete culinare:
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Chec pufos

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii