Drob de orez

Orezul se spala si se pune la fiert, dupa care se scurge printr-o sita. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei dupa care se amesteca cu orezul. Peste

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 cutii cu pateu de ficat
  • 2 linguri orez
  • 2 legaturi marar verde
  • 2 legaturi patrunjel verde
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura vegeta
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • salata verde

Mod de preparare

Orezul se spala si se pune la fiert, dupa care se scurge printr-o sita. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei dupa care se amesteca cu orezul. Peste acestea se adauga pateul de ficat, verdeata si ceapa verde tocate marunt, o lingura de pesmet si se potriveste de sare si piper. Ouale se adauga la urma, cate unul si se amesteca bine compozitia. Intre timp, se unge o forma cu ulei si se tapeteaza cu pesmet. Se toarna compozitia in forma, se pune un oua batut deasupra si se baga in cuptorul incalzit pentru aproximativ jumatate de ora. Cand e gata, se scoate din cuptor si se rastoarna pe un platou ornat cu salata verde.
Se serveste rece.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti

Zacusca de ciuperci

Chiftelute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc