Orezul se spala si se pune la fiert, dupa care se scurge printr-o sita. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei dupa care se amesteca cu orezul. Peste
Orezul se spala si se pune la fiert, dupa care se scurge printr-o sita. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei dupa care se amesteca cu orezul. Peste acestea se adauga pateul de ficat, verdeata si ceapa verde tocate marunt, o lingura de pesmet si se potriveste de sare si piper. Ouale se adauga la urma, cate unul si se amesteca bine compozitia. Intre timp, se unge o forma cu ulei si se tapeteaza cu pesmet. Se toarna compozitia in forma, se pune un oua batut deasupra si se baga in cuptorul incalzit pentru aproximativ jumatate de ora. Cand e gata, se scoate din cuptor si se rastoarna pe un platou ornat cu salata verde.
Se serveste rece.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti
Zacusca de ciuperci
Chiftelute

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii