Se curata orezul, se spala intr-un vas si se fierbe acoperit in de 3 ori mai multa apa calda sarata, la un foc incet sau la cuptor, fara sa se amestec
Se curata orezul, se spala intr-un vas si se fierbe acoperit in de 3 ori mai multa apa calda sarata, la un foc incet sau la cuptor, fara sa se amestece in timpul fierberii, ca sa nu se sfarime. Se adauga apoi untul si, cind este gata, se lasa sa scada.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii