Orezul impreuna cu ceapa maruntita se pun la rumenit in 50 gr unt. Separat se pun in alt vas si ciupercile la calit. Se amesteca apoi ceapa cu orezul
Orezul impreuna cu ceapa maruntita se pun la rumenit in 50 gr unt. Separat se pun in alt vas si ciupercile la calit. Se amesteca apoi ceapa cu orezul si ciupercile, se adauga piperul alb si jambonul taiat foarte marunt. Se toarna supa de legume peste acest amestec si se sareaza. Se introduce totul la cuptor sa fiarba. Mancarea este gata atunci cand supa a scazut.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ciulama de ciuperci
Ciuperci umplute
Placinta cu dovleac
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaSau crocante datorita invelisului de deasupra. Sunt delicioase!
Desert choux craquelinGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii