Orezul se pune sa se umfle in apa rece. Intre timp se rad, se spala si se taie felii groase dovleceii, care mai apoi se pun cu putin unt intr-un vas,
Orezul se pune sa se umfle in apa rece. Intre timp se rad, se spala si se taie felii groase dovleceii, care mai apoi se pun cu putin unt intr-un vas, sa se inmoaie, pe foc mic. Se adauga orezul peste dovlecei, cand acestia incep sa se rumeneasca. Se amesteca totul bine, apoi se adauga apa, unt, marar tocat si se potriveste de sare si piper. Se pune apoi vasul la cuptor.
Se serveste cald sau rece.
Alte retete:
Dovlecei gratinati
Chiftelute de dovlecei
Dovlecei cu branza la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii