Urzicile se aleg, se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Se lasa la fiert descoperite. Separat se toaca si se caleste in ulei ceapa imp
Urzicile se aleg, se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Se lasa la fiert descoperite. Separat se toaca si se caleste in ulei ceapa impreuna cu orezul. Cand urzicile au fiert, se iau de pe foc, se strecoara, se toaca si se amesteca cu orezul. Se toarna peste urzici si orez, doua cesti cu apa in care au fiert urzicile, se sareaza si se pun in cuptorul incalzit in prealabil.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii