Se curata mazarea din teci si se cantaresc 200 de grame, care se pun intr-o cratita cu o cana de supa de zarzavat si o lingura de unt. Se adauga un p
Se curata mazarea din teci si se cantaresc 200 de grame, care se pun intr-o cratita cu o cana de supa de zarzavat si o lingura de unt.
Se adauga un praf de sare, se acopera cratita si se lasa sa fiarba pana scade.
La fel se procedeaza si cu orezul.
Cand au fiert, mazarea si orezul se amesteca, se pun in forme mici si se lasa sa se raceasca.
Se servesc cu sos de rosii, turnat peste formele rasturnate.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Pilaf cu ciuperci si legume
Mancare de dovlecei cu ardei copti
Mancare de fasole verde cu carnati
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru azi n-am avut alta inspiratie,asta m-a lovit,asta am prestat....
Ciolan afumat cu fasole verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii