Se curata mazarea din teci si se cantaresc 200 de grame, care se pun intr-o cratita cu o cana de supa de zarzavat si o lingura de unt. Se adauga un p
Se curata mazarea din teci si se cantaresc 200 de grame, care se pun intr-o cratita cu o cana de supa de zarzavat si o lingura de unt.
Se adauga un praf de sare, se acopera cratita si se lasa sa fiarba pana scade.
La fel se procedeaza si cu orezul.
Cand au fiert, mazarea si orezul se amesteca, se pun in forme mici si se lasa sa se raceasca.
Se servesc cu sos de rosii, turnat peste formele rasturnate.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Pilaf cu ciuperci si legume
Mancare de dovlecei cu ardei copti
Mancare de fasole verde cu carnati
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii