Mazare cu orez

Se curata mazarea din teci si se cantaresc 200 de grame, care se pun intr-o cratita cu o cana de supa de zarzavat si o lingura de unt. Se adauga un p

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g orez
  • 200 g mazare boabe
  • 2 linguri de unt
  • 1 pahar sos de rosii
  • sare

Mod de preparare

Se curata mazarea din teci si se cantaresc 200 de grame, care se pun intr-o cratita cu o cana de supa de zarzavat si o lingura de unt.

Se adauga un praf de sare, se acopera cratita si se lasa sa fiarba pana scade.

La fel se procedeaza si cu orezul.

Cand au fiert, mazarea si orezul se amesteca, se pun in forme mici si se lasa sa se raceasca.

Se servesc cu sos de rosii, turnat peste formele rasturnate.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Pilaf cu ciuperci si legume

Mancare de dovlecei cu ardei copti

Mancare de fasole verde cu carnati

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori