Se curata mazarea din teci si se cantaresc 200 de grame, care se pun intr-o cratita cu o cana de supa de zarzavat si o lingura de unt. Se adauga un p
Se curata mazarea din teci si se cantaresc 200 de grame, care se pun intr-o cratita cu o cana de supa de zarzavat si o lingura de unt.
Se adauga un praf de sare, se acopera cratita si se lasa sa fiarba pana scade.
La fel se procedeaza si cu orezul.
Cand au fiert, mazarea si orezul se amesteca, se pun in forme mici si se lasa sa se raceasca.
Se servesc cu sos de rosii, turnat peste formele rasturnate.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Pilaf cu ciuperci si legume
Mancare de dovlecei cu ardei copti
Mancare de fasole verde cu carnati

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii