Orezul a la canton este o mancare satioasa si gustoasa care poate fi servita de intreaga familie.
Se fierbe orezul in apa sarata, cu citeva ore inainte de pregatirea mancarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa rece.
Carnaciorii, sunca, ciupercile si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc usor in 2 linguri de ulei. Se adauga putina apa calda si se lasa cratita la foc mic, sa fiarba in citeva clocote. Dupa ce sosul a scazut, se adauga orezul
(incalzit in prealabil), optional tonul sau somonul rupt in fasii marunte si ouale batute ca pentru omleta. Se amesteca incet, lasand cratita pe foc foarte putin timp, pana ce compozitia devine omogena.
Orezul a la canton se serveste cu fire de ceapa verde.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDin cauza de raceala in exces,a trebuit sa-mi fac de lucru si sa uit starea naspa pe care o am,plus ca trebuia sa execut...
Prajitura cu visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii