Orezul cu dovleac si parmezan este o mancare de legume delicioasa si sanatoasa. Intr-o cratita sau o tigaie mare puneti putin ulei de masline si caliti ceapa.
Orezul cu dovleac si parmezan este o mancare de legume delicioasa si sanatoasa. Intr-o cratita sau o tigaie mare puneti putin ulei de masline si caliti ceapa (dupa ce ati tocat-o marunt) pentru cateva minute; adaugati orezul si amestecati bine.
Curatati dovleacul, scoateti semintele si taiati-l bucatele. Puneti apoi peste orez 500ml de apa fierbinte si cubuletele de dovleac. Lasati sa fiarba amestecand din cand in cand pana cand lichidul este aproape evaporat, circa 10 minute.
Taiati fasii ardeiul gras si adaugati-l peste orez si dovleac impreuna cu o cana si jumatate de apa sau cat este nevoie si lasati sa fiarba, la fel, pana se evapora lichidul. Puneti sare dupa gust.
Cand e gata, amestecati orezul cu parmezanul ras, dar pastrati putin parmezan pe care sa-l presarati deasupra.
Orezul cu dovleac si parmezan stropiti cu putin ulei de masline si piper si serviti cald.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiPeste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.
Pisica de mare prajitaIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii