Se fierbe ficatul cu foile de dafin; cind este gata se scoate din apa se lasa la racit si se taie marunt, in apa de la ficat se pune orezul la fiert.
Se fierbe ficatul cu foile de dafin; cind este gata se scoate din apa se lasa la racit si se taie marunt, in apa de la ficat se pune orezul la fiert. Intr-o tigaie se pun 3 linguri de ulei, se pune ceapa taiata fin. Ardeii taiati fini si se pune apa cit cuprinde. Se pune ficatul taiat marunt se amesteca 10 minute si se pune pasta de tomate.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoReteta de ciorba de perisoare cu smantana este de fapt, o radauteana cu perisoare :))) Baietii mei sunt fani radauteana, dar...
Reteta de ciorba de perisoare cu smantana
Comentarii