Intr-un vas se pun 50 gr unt si se lasa sa se infierbante. Se adauga apoi orezul, se amesteca cu lingura si se lasa sa se caleasca putin. Apoi se toar
Intr-un vas se pun 50 gr unt si se lasa sa se infierbante. Se adauga apoi orezul, se amesteca cu lingura si se lasa sa se caleasca putin. Apoi se toarna supa de carne, se adauga sare si se pune la cuptor sa fiarba. Supa se poate inlocui cu apa in care se pune o lingura de vegeta. Ficateii se rumenesc in 50 gr unt, se taie felii si se amesteca in orez. Se presara totul cu cascaval ras.
Se serveste cu sos de rosii.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Mancare de mazare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii