Hribii se spala foarte bine si se taie felii iar apoi se pun cu ceapa tocata in ulei, pe foc mic, sa se caleasca pana scade apa pe care o lasa. Se ame
Hribii se spala foarte bine si se taie felii iar apoi se pun cu ceapa tocata in ulei, pe foc mic, sa se caleasca pana scade apa pe care o lasa. Se amesteca apoi totul cu orezul bine spalat, se adauga sare, piper, apa si se introduce in cuptor sa fiarba pana scade apa adaugata.
Se poate servi atat cald cat si rece.
Alte retete:
Mancare de mazare
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii