Pentru orezul cu legume se curata si se rad morcovii si pastarnacul, se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga legumele rase, se lasa 2 minute sa se soteze.
Pentru orezul cu legume se curata si se rad morcovii si pastarnacul, se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga legumele rase, se lasa 2 minute sa se soteze, se toaca restul de legume marunt si se pun si ele, se toarna 4 cani de apa si se lasa sa fiarba 20 de minute. Se pune vegeta si orezul spalat in mai multe ape si se lasa inca 10-15 minute sa fiarba, amestecandu-se din cand in cand ca sa nu se lipeasca. La sfarsit se pune patrunjel tocat.
Orezul cu legume se serveste alaturi de snitel de soia.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii