Pentru orezul cu legume se curata si se rad morcovii si pastarnacul, se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga legumele rase, se lasa 2 minute sa se soteze.
Pentru orezul cu legume se curata si se rad morcovii si pastarnacul, se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga legumele rase, se lasa 2 minute sa se soteze, se toaca restul de legume marunt si se pun si ele, se toarna 4 cani de apa si se lasa sa fiarba 20 de minute. Se pune vegeta si orezul spalat in mai multe ape si se lasa inca 10-15 minute sa fiarba, amestecandu-se din cand in cand ca sa nu se lipeasca. La sfarsit se pune patrunjel tocat.
Orezul cu legume se serveste alaturi de snitel de soia.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii