Se pune cana de orez cu 3 cani de apa la fiert, la foc mic cu vegeta si se invarte din cand in cand sa nu se prinda. Se taie ceapa foarte marunt si se
Se pune cana de orez cu 3 cani de apa la fiert, la foc mic cu vegeta si se invarte din cand in cand sa nu se prinda. Se taie ceapa foarte marunt si se caleste pana devine aurie si se "micsoreaza". Intre timp, se dau morcovii pe razatoare si se taie ardeiul, mararul si patrunjelul foarte marunt. Dupa ce s-a calit bine ceapa, se pun ardeiul, morcovii, patrunjelul si mararul deasupra si se mai lasa cam 10-15 minute, acoperite, pana se patrund bine. Se poate pune si patrunjel sau marar uscat. Dupa ce s-a umflat orezul, se scurge de apa (daca e cazul), se amesteca tot, se mai adauga 1/4 pahar de supa de carne si se mai lasa inca 5 minute la foc mic. Se potriveste de sare, piper dupa gust.
Se serveste ca garnitura cu ficatei de pui prajiti sau carne de pui.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii