Se spala carnea de porc, se taie in cubulete si se sareaza. Se incinge uleiul si se rumenesc bucatile de carne. Se curata ceapa si se taie solzisori.
Se spala carnea de porc, se taie in cubulete si se sareaza. Se incinge uleiul si se rumenesc bucatile de carne.
Se curata ceapa si se taie solzisori. Se caleste in untul topit si incins pana se inmoaie. Se alege orezul, se spala, se scurge bine si se caleste. Se adauga ardeii, taiati in fasii nu prea lungi. Se toarna supa de legume, se presara sare si piper si se da Ia cuptoc. Cand orezul este aproape fiert, se adauga boabele de porumb scurse si bucatile de carne, amestecand cu grija. Se mai lasa cateva minute.
Se presara cu verdeata proaspat tocata.
Alte retete mancare recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Tocanita de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii