Se spala carnea de porc, se taie in cubulete si se sareaza. Se incinge uleiul si se rumenesc bucatile de carne. Se curata ceapa si se taie solzisori.
Se spala carnea de porc, se taie in cubulete si se sareaza. Se incinge uleiul si se rumenesc bucatile de carne.
Se curata ceapa si se taie solzisori. Se caleste in untul topit si incins pana se inmoaie. Se alege orezul, se spala, se scurge bine si se caleste. Se adauga ardeii, taiati in fasii nu prea lungi. Se toarna supa de legume, se presara sare si piper si se da Ia cuptoc. Cand orezul este aproape fiert, se adauga boabele de porumb scurse si bucatile de carne, amestecand cu grija. Se mai lasa cateva minute.
Se presara cu verdeata proaspat tocata.
Alte retete mancare recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii