Orez cu praz

Se curata prazul si se taie felii subtiri. Acestea se pun la rumenit in 3 linguri ulei. Separat, se toaca ceapa, se pune cu 3 linguri ulei sa se cale

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 fire de praz
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca orez
  • 6 linguri ulei
  • 1 lingura bulion de rosii
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata prazul si se taie felii subtiri. Acestea se pun la rumenit in 3 linguri ulei. Separat, se toaca ceapa, se pune cu 3 linguri ulei sa se caleasca, se adauga apoi orezul bine spalat si se amesteca pana se imbiba cu ulei. Se amesteca cu prazul rumenit, se asaza intr-un vas, se adauga bulionul de rosii, sare, 3 cesti cu apa, piper si se pune in cuptor sa fiarba si sa scada.
Se serveste fierbinte.

Alte retete:

Conopida la cuptor cu bacon

Ardei umpluti

Zacusca de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori