Orezul si stafidele se calesc putin in unt, intr-o cratita cu fundul gros. Se adauga carnea de pui, fiarta si maruntita. Se stinge totul cu zeama de p
Orezul si stafidele se calesc putin in unt, intr-o cratita cu fundul gros. Se adauga carnea de pui, fiarta si maruntita. Se stinge totul cu zeama de pui sarata dupa gust. Se lasa la foc potrivit pina cind orezul este aproape fiert, apoi se da focul la minim si se acopera cratita cu un capac infasurat intr-un servet curat. Se mai lasa pe foc 15 min.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii