Orezul si stafidele se calesc putin in unt, intr-o cratita cu fundul gros. Se adauga carnea de pui, fiarta si maruntita. Se stinge totul cu zeama de p
Orezul si stafidele se calesc putin in unt, intr-o cratita cu fundul gros. Se adauga carnea de pui, fiarta si maruntita. Se stinge totul cu zeama de pui sarata dupa gust. Se lasa la foc potrivit pina cind orezul este aproape fiert, apoi se da focul la minim si se acopera cratita cu un capac infasurat intr-un servet curat. Se mai lasa pe foc 15 min.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii