Orezul si stafidele se calesc putin in unt, intr-o cratita cu fundul gros. Se adauga carnea de pui, fiarta si maruntita. Se stinge totul cu zeama de p
Orezul si stafidele se calesc putin in unt, intr-o cratita cu fundul gros. Se adauga carnea de pui, fiarta si maruntita. Se stinge totul cu zeama de pui sarata dupa gust. Se lasa la foc potrivit pina cind orezul este aproape fiert, apoi se da focul la minim si se acopera cratita cu un capac infasurat intr-un servet curat. Se mai lasa pe foc 15 min.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii