Orez cu tomate

Se spala orezul si se caleste in unt pana se ingalbeneste usor. Se adauga putina apa calda sau supa de zarzavat, se pune sare, se lasa sa scada bine,

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g orez
  • 50 g unt
  • sare
  • 3 linguri de bulion de rosii
  • 1 l supa de zarzavat
  • 200 g cascaval sau parmezan

Mod de preparare

Se spala orezul si se caleste in unt pana se ingalbeneste usor. Se adauga putina apa calda sau supa de zarzavat, se pune sare, se lasa sa scada bine, dupa care se umple vasul cu reutul de supa si se lasa sa fiarba.

Bulionul se adauga la jumatatea timpului de fierbere.

Cand este gata, orezul se acopera cu cascaval sau parmezan ras si se serveste imediat.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Sufleu de spanac

Pilaf de pui

Ciorba de primavara

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori