Se curata zarzavatul, se spala in apa rece, se taie felii subtiri si se fierbe in apa calda cu putina sare. Se lasa pana cand se poate consuma. Orezul
Se curata zarzavatul, se spala in apa rece, se taie felii subtiri si se fierbe in apa calda cu putina sare. Se lasa pana cand se poate consuma.
Orezul se alege si se spala in mai multe ape si se caleste in ulei pina se ingalbeneste usor. Se adauga supa in care a fiert zarzavatul, se pune sare, eventual citeva boabe de piper, si se fierbe ia foc mic. Din cand in cand se misca energic cratita in care fierbe.
Cand orezul este fiert, se rastoarna intr-o forma unsa cu grasime, Se pune deasupra zarzavatul, se acopera cu o cana de supa calda si se introduce forma in cuptorul fierbinte, pentru un sfert de ora.
Mancarea se serveste calda, cu verdeata tocata deasupra.
Pofta buna!
Alte mancaruri
recomandate:
Mancare de dovlecei cu ardei copti
Dovlecei cu branza la cuptor
Dovlecei gratinati

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii