Se curata orezul, se spala, se pune sa fiarba in apa calda, cu boabe de ienibahar si boabe de piper. Cind orezul s-a inmuiat usor, se sareaza dupa gu
Se curata orezul, se spala, se pune sa fiarba in apa calda, cu boabe de ienibahar si boabe de piper.
Cind orezul s-a inmuiat usor, se sareaza dupa gust.
Se continua fierberea pina scade apa complet, dupa care se adauga untul, se scot condimentele si se serveste orezul ca garnitura la fripturi.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Piept de pui cu smintina
Rulouri de pui pane la cuptor
Piept de pui la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii