Se curata orezul, se spala, se pune sa fiarba in apa calda, cu boabe de ienibahar si boabe de piper. Cind orezul s-a inmuiat usor, se sareaza dupa gu
Se curata orezul, se spala, se pune sa fiarba in apa calda, cu boabe de ienibahar si boabe de piper.
Cind orezul s-a inmuiat usor, se sareaza dupa gust.
Se continua fierberea pina scade apa complet, dupa care se adauga untul, se scot condimentele si se serveste orezul ca garnitura la fripturi.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Piept de pui cu smintina
Rulouri de pui pane la cuptor
Piept de pui la cuptor

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii