Orez garnitura

Se curata orezul, se spala, se pune sa fiarba in apa calda, cu boabe de ienibahar si boabe de piper. Cind orezul s-a inmuiat usor, se sareaza dupa gu

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g orez
  • 5-6 boabe piper
  • 5-6 boabe ienibahar
  • 1 lingura de unt
  • sare

Mod de preparare

Se curata orezul, se spala, se pune sa fiarba in apa calda, cu boabe de ienibahar si boabe de piper.

Cind orezul s-a inmuiat usor, se sareaza dupa gust.

Se continua fierberea pina scade apa complet, dupa care se adauga untul, se scot condimentele si se serveste orezul ca garnitura la fripturi.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Piept de pui cu smintina

Rulouri de pui pane la cuptor

Piept de pui la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori