Orez garnitura

Se curata orezul, se spala, se pune sa fiarba in apa calda, cu boabe de ienibahar si boabe de piper. Cind orezul s-a inmuiat usor, se sareaza dupa gu

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g orez
  • 5-6 boabe piper
  • 5-6 boabe ienibahar
  • 1 lingura de unt
  • sare

Mod de preparare

Se curata orezul, se spala, se pune sa fiarba in apa calda, cu boabe de ienibahar si boabe de piper.

Cind orezul s-a inmuiat usor, se sareaza dupa gust.

Se continua fierberea pina scade apa complet, dupa care se adauga untul, se scot condimentele si se serveste orezul ca garnitura la fripturi.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Piept de pui cu smintina

Rulouri de pui pane la cuptor

Piept de pui la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci