Se foloseste orez cu bobul lung. Orezul se acopera 4 cm. cu apa si se lasa peste noapte. A doua zi se da la foc orezul 8 minute. Intr-o tigaie se praj
Se foloseste orez cu bobul lung. Orezul se acopera 4 cm. cu apa si se lasa peste noapte. A doua zi se da la foc orezul 8 minute. Intr-o tigaie se prajesc cartofii cu condimentele. Intr-un vas se pun cartofii, 1/3 din orez, fructe uscate, apoi inca un strat de orez si unul de fructe, ultimul fiind de orez. Se acopera cu un prosop, se pune capacul deasupra si se lasa 40 de minute.
Se serveste la fripturi de pui.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleac• curatati si spalati toate legumele • taiati-le cuburi cu exceptia feniculului pe care-l taiati felii de
Crema de legumeRetete dietetice. Mult mai sanatoase decat cele prajite in ulei.
Chiftelute de legume (la cuptor) cu piure de morcovi
Comentarii