Morcovii, telina, patrunjelul, gogosarii, ceapa si rosiile se curata, se taie marunt si se pun intr-un vas, cu unt, pe foc mic. Se lasa sa se inmoaie
Morcovii, telina, patrunjelul, gogosarii, ceapa si rosiile se curata, se taie marunt si se pun intr-un vas, cu unt, pe foc mic. Se lasa sa se inmoaie bine si se amesteca din cand in cand. Separat se spala orezul, dupa care se pune peste legumele din vas. Se adauga 3 cesti mari cu apa, se potriveste de sare si piper si se introduce totul la cuptor. Optional se poate adauga si o lingura de vegeta deasupra.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti
Placinta cu dovleac
Mancare de mazare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii