Morcovii, telina, patrunjelul, gogosarii, ceapa si rosiile se curata, se taie marunt si se pun intr-un vas, cu unt, pe foc mic. Se lasa sa se inmoaie
Morcovii, telina, patrunjelul, gogosarii, ceapa si rosiile se curata, se taie marunt si se pun intr-un vas, cu unt, pe foc mic. Se lasa sa se inmoaie bine si se amesteca din cand in cand. Separat se spala orezul, dupa care se pune peste legumele din vas. Se adauga 3 cesti mari cu apa, se potriveste de sare si piper si se introduce totul la cuptor. Optional se poate adauga si o lingura de vegeta deasupra.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti
Placinta cu dovleac
Mancare de mazare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii