Se spala bine orezul si se fierbe in apa 3 minute, ca sa se umfle. Se scurge si se repeta operatiunea sub jetul de apa. Se pune din nou la fiert cu l
Se spala bine orezul si se fierbe in apa 3 minute, ca sa se umfle. Se scurge si se repeta operatiunea sub jetul de apa. Se pune din nou la fiert cu laptele, vanilia si se lasa sa fiarba pe foc mic. Se ia apoi de pe foc, se adauga zaharul, untul, galbenusurile si se amesteca cu furculita pana ce orezul devine moale. Se pune din nou pe foc pana scade.
Se poate servi garnitura la fructe sau chiar la peste, sau se pot face din el crochete. Se poate servi presarat cu scortisoara sau cu dulceata de fructe.
Alte retete culinare:
Pilaf de orez cu pui Orez cu mazare Mancare chinezeasca cu pui, orez si ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii