Se spala bine orezul si se fierbe in apa 3 minute, ca sa se umfle. Se scurge si se repeta operatiunea sub jetul de apa. Se pune din nou la fiert cu l
Se spala bine orezul si se fierbe in apa 3 minute, ca sa se umfle. Se scurge si se repeta operatiunea sub jetul de apa. Se pune din nou la fiert cu laptele, vanilia si se lasa sa fiarba pe foc mic. Se ia apoi de pe foc, se adauga zaharul, untul, galbenusurile si se amesteca cu furculita pana ce orezul devine moale. Se pune din nou pe foc pana scade.
Se poate servi garnitura la fructe sau chiar la peste, sau se pot face din el crochete. Se poate servi presarat cu scortisoara sau cu dulceata de fructe.
Alte retete culinare:
Pilaf de orez cu pui Orez cu mazare Mancare chinezeasca cu pui, orez si ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii