Pentru orez picant cu legume si carne intr-o cratita se pune uleiul si carnea taiata bucatele. Se inabusa cu o cana de apa si se lasa sa fiarba o ora la foc mic.
Pentru orez picant cu legume si carne intr-o cratita se pune uleiul si carnea taiata bucatele. Se inabusa cu o cana de apa si se lasa sa fiarba o ora la foc mic. Se rad legumele pe razatoarea mare, ceapa se toaca marunt si se adauga legumele, se adauga 3 cani de apa si orezul. Se amesteca sa nu se lipeasca timp de 10-15 minute, se pune vegeta, cimbru, sare dupa gust si la sfarsit patrunjel tocat
Orezul picant cu legume si carne se serveste cald cu muraturi asortate.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii