Orezul prajit cu ou este o mancare rapida, dar totodata foarte sanatoasa si delicioasa. Intai se taie ceapa marunt, la fel si usturoiul.
Orezul prajit cu ou este o mancare rapida, dar totodata foarte sanatoasa si delicioasa. Intai se taie ceapa marunt, la fel si usturoiul.
Se pune uleiul in tigaie si cand s-a infierbantat ouale batute.
Cand e gata omleta, se scoate si se pune deoparte.
Se caleste ceapa si apoi se adauga usturoiul.
Se adauga orezul si se prajeste amestecand ca sa nu se lipeasca.
Omleta se taie in bucata si se adauga orezului. Se pune sare dupa gust
Orezul prajit cu ou se serveste cald.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii