Orezul prajit este foarte bun ca si garnitura. Pentru preparare aveti nevoie de ulei, ardei, ceapa, oua, sos de soia, orez si ulei de susan.
Orezul prajit este foarte bun ca si garnitura. Aceasta e reteta de baza, multe alte ingrediente se pot adauga, pe care le gasesti la optional.
Pentru a prepara aceasta mancare cu orez dauga uleiul intr-o tigaie si cand e fierbinte adauga ardeii si ceapa verde. Adauga ouale si amesteca,sa fie bucati.
Adauga orezul si sosul de soia, amestecand cam 2 minute. Chiar inainte de a o lua de pe foc adauga uleiul de susan, altfel isi pierde aroma.
Orezul prajit se serveste cald.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii